Anasayfa » Duyurular » 26.04.2016 Salı Günü Saat 12:00’de Bulgaristan Bolyarovo Belediyesi Futbol Kulübü ile Subaşı Spor Arasında Beldemiz Muhittin ÇANKAYA Futbol Sahamızda Dostluk Maçı Yapılacaktır. Karşılıklı İlişkileri Geliştirmek ve İyileştirmek Adına Düzenlenen Dostluk Maçına Tüm Beldemiz Halkı Davetlidir. Maç Ege Türk TV’den Canlı Olarak Yayınlanacaktır.

277860

26.04.2016 Salı Günü Saat 12:00’de Bulgaristan Bolyarovo Belediyesi Futbol Kulübü ile Subaşı Spor Arasında Beldemiz Muhittin ÇANKAYA Futbol Sahamızda Dostluk Maçı Yapılacaktır. Karşılıklı İlişkileri Geliştirmek ve İyileştirmek Adına Düzenlenen Dostluk Maçına Tüm Beldemiz Halkı Davetlidir. Maç Ege Türk TV’den Canlı Olarak Yayınlanacaktır.

© 2016 | Bu Site Subaşı Belediye Başkanlığına Aittir. Tüm Hakları Saklıdır. Kopyalanamaz.. Tfrweb.net