Anasayfa » Duyurular » Başta Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve vatan toprakları uğruna canlarını feda eden aziz Şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyor, tüm vatandaşlarımızın ve Gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı büyük umutlarla yürekten kutluyorum. Siz gençler yarınlarımızın ışığı ve umudusunuz!

jzbfo4

Hasan ÇATALKAYA

Belediye Başkanı.

© 2016 | Bu Site Subaşı Belediye Başkanlığına Aittir. Tüm Hakları Saklıdır. Kopyalanamaz.. Tfrweb.net